Η Εταιρεία

 

Η εταιρεία μας παρέχει αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις με άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό αλλά και έμπειρους συνεργάτες 

Με σεβασμό
στην τέχνη
της κατασκευής


Η εταιρεία έχει 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των κατασκευών. Ξεκίνησε το 1996 με την επωνυμία Χ. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε και το 2015 μετατράπηκε σε ΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.
Η Civil Construction δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών,των ανακαινίσεων και της διαμόρφωσης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Παρέχουμε υπηρεσίες στα στάδια της ολοκλήρωσης του έργου, στον σχεδιασμό, την μελέτη και την τοποθέτηση των υλικών. Η τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία μας, με έδρα στην Άρτα και την πολύχρονη παρουσία της στο χώρο, απέκτησε υψηλού επιπέδου οργάνωση σε όλες τις εκφάνσεις του κλάδου των κατασκευών.
Με σεβασμό πάντοτε στην τέχνη της κατασκευής και την επιστήμη του μηχανικού, έχει υλοποιήσει πολλά οικοδομικά έργα υψηλών προδιαγραφών και συνεχίζει την επιτυχημένη δραστηριότητά της, η οποία είναι η μελέτη και κατασκευή κατοικιών (πολυκατοικιών, συγκροτημάτων μονοκατοικιών), εμπορικών κτιρίων, κτιρίων γραφείων, βιομηχανικών κτιρίων (εργοστασίων, βιομηχανικών αποθηκών κτλ.) καθώς και τουριστικών καταλυμάτων. Η εταιρεία εργάζεται επίσης με μια ομάδα εξωτερικών και έμπιστων συνεργατών, μεταξύ των οποίων μηχανολόγοι μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, διακοσμητές.
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η εξέλιξη, πάντα με ανοιχτό μυαλό, η επέκταση και η προσαρμογή στις αλλαγές της αγοράς, διατηρώντας πάνω απ’ όλα το συμβουλευτικό της χαρακτήρα.
Η μεγάλη πείρα και ο προσανατολισμός στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των κατασκευών μας. Με την εφαρμογή υψηλών τεχνικών γνώσεων και θετικής ενέργειας από τα στελέχη της εταιρείας, δημιουργούνται στην πράξη βέλτιστοι χώροι διαβίωσης και όχι απλά κατοικίες.
Η άριστη τεχνογνωσία μαζί με την άρτια τεχνική κατάρτιση των στελεχών αλλά και των συνεργατών της, είχε σαν αποτέλεσμα την υλοποίηση έργων με χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όπως:
  • η απόλυτη αξιοποίηση των τ.μ. του κάθε διαμερίσματος χωρίς «χαμένους χώρους»
  • η εργονομία των χώρων
  • η αρμονία μεταξύ αρχιτεκτονικής και πρακτικότητας, τόσο στο κτίριο όσο και σε κάθε
  • διαμέρισμα χωριστά
  • η ποιότητα των κατασκευών με αξιοθαύμαστη ανθεκτικότητα στην πάροδο του χρόνου
  • η aftersales δυναμική των κατασκευών
  • η συνεχής και αδιάκοπη επίβλεψη των έργων

Η τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία Civil Construction, ειδικεύεται στην ανέγερση κατοικιών, επαγγελματικών κτιρίων και ειδικών κατασκευών.


Επικοινωνήστε μαζί μας